top of page
Søg
  • Forfatters billedeLone Kaastrup-Hansen

Når gult resultat ikke er nok- Støt med din underskrift

En række kommuner har trods ministeriets udmeldinger i Ordblindenetværket valgt kun at anerkende national ordblindetest som identifikationsredskab af ordblindhed.

I praksis betyder det, at elever testet ordblinde ved andre standardiserede test afvises, og qua heraf får de ikke de samme muligheder i grundskolen som ordblinde elever – ex. adgang til Nota samt mulighed for at gå til folkeskolens prøver på særlige vilkår.

Vi er en ad hoc-gruppe under Roal, der arbejder for, at elever med gul testscore i national ordblindetest anerkendes af landets skoler og kommuner som værende ordblinde, såfremt de ved andre test er testet ordblinde. Ligeledes arbejder vi for, at denne elevgruppes ordblindhed sikres i det videre uddannelsesforløb.

Vi håber, du vil være medunderskriver af brev stilet til Børne- og Undervisningsministeriet styrelsen for undervisning og kvalitet. ..

– HUSK at bekræfte underskriften på din mail

Deadline for underskrift er 21. marts 2021

Venlig hilsen Hanne Maigaard, Lone Kaastrup-Hansen, Rikke Lenskjold, Mette Birkemos, Anne Sofie Nesgaard, Lissy Rasmussen og Annette Klint

BUM
.pdf
Download PDF • 181KB

193 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page